BACCHUS - a TE helyed Badacsonyban!

ÉLMÉNY-AJÁNDÉK-UTALVÁNY

 

Kedves Érdeklődő!

 

Ajándékozzon élményt szeretteinek! Néhány nap balatoni, badacsonyi pihenéssel biztosan nem foghat mellé, garantált a megajándékozott öröme!

 

Vásároljon névre szóló, egyedi Bacchus ajándékutalványt születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, anyák napjára, Karácsonyra, Valentin napra, esküvőre, ballagásra!

 

Kétféle utalványt kínálunk:

 

- ÉLMÉNYCSOMAG UTALVÁNY: Ön választhat aktuális csomagajánlataink közül

 

- KONKRÉT ÖSSZEGŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY: Ön határozza meg az összeget, amit szerettei tetszés szerint használhatnak majd fel a Bacchusban (10.000 Ft-tól kiindulva, 5.000 Ft-os ugrásokkal, vagyis 10 ezer - 15 ezer - 20 ezer Ft stb.)

 

Mi elkészítjük a megajándékozott nevére szóló utalványt, egy rövid kis üzenetet is rá tudunk írni, majd e-mailben küldjük el Önnek, így csak ki kell nyomtatnia, átadni, és bezsebelni a sok mosolyt-köszönetet! Ha ez így nem felel meg, mi magunk nyomtatjuk ki az utalványt, és postán juttajuk el Önhöz.

Lehetőség van díszdobozba csomagolt ajándékutalvány igénylésére is, amit az Ön vagy akár egyből a megajándékozott címére postázunk.

 

Az ajándékutalványok teljes árát előre kérjük kifizetni.

 

Az utalványok a kiállítástól számított egy évig használhatók fel, a rendelkezésre állás függvényében. Az élménycsomag utalványoknál kérjük, vegyék figyelembe a csomagajánlatban megadott érvényességi időszakokat. Az utalvány felhasználása előtt mindenképpen időpontegyeztetés szükséges.

 

Válasszon a lehetőségek közül, majd a lenti gombra kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

Kérje árajánlatunkat! - Foglalja le most apartmanját!