BACCHUS - a TE helyed Badacsonyban!

ÉLMÉNY-AJÁNDÉK-UTALVÁNY

 

Kedves Érdeklődő!

 

Ajándékozzon élményt szeretteinek! Néhány nap balatoni, badacsonyi pihenéssel biztosan nem foghat mellé, garantált a megajándékozott öröme!

 

Vásároljon névre szóló, egyedi Bacchus ajándékutalványt születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, anyák napjára, Karácsonyra, Valentin napra, esküvőre, ballagásra!

 

Kétféle utalványt kínálunk:

 

- ÉLMÉNYCSOMAG UTALVÁNY: Ön választhat aktuális csomagajánlataink közül

 

- KONKRÉT ÖSSZEGŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY: Ön határozza meg az összeget, amit szerettei tetszés szerint használhatnak majd fel a Bacchusban (25.000 Ft-tól kiindulva, 5.000 Ft-os ugrásokkal, vagyis 25 ezer - 30 ezer - 35 ezer Ft stb.)

 

Mi elkészítjük a megajándékozott nevére szóló utalványt, egy rövid kis üzenetet is rá tudunk írni, majd e-mailben küldjük el Önnek, így csak ki kell nyomtatnia, átadni, és bezsebelni a sok mosolyt-köszönetet! Ha ez így nem felel meg, mi magunk nyomtatjuk ki az utalványt, és postán juttajuk el Önhöz.

Lehetőség van díszdobozba csomagolt ajándékutalvány igénylésére is (felár ellenében), amit az Ön vagy akár egyből a megajándékozott címére postázunk.

 

Az ajándékutalványok teljes árát előre kérjük kifizetni.

 

A konkrét összegű utalványok korlátlan ideig használhatók fel, az élménycsomag utalványok pedig a kiállítás évében (a szálláshely éves nyitvatartásához igazodva). Utóbbiaknál kérjük, vegyék figyelembe a csomagajánlatban megadott érvényességi időszakokat is. Az utalványok felhasználása előtt mindenképpen időpontegyeztetés és foglalás szükséges.  

 

Válasszon a lehetőségek közül, majd a lenti gombra kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

 

Tisztelt érdeklődő! Sajnos a honlap üzenetküldő rendszere meghibásodott. Kérjük, az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldje ajánlatkérését!

 

 

Kérje árajánlatunkat! - Foglalja le most apartmanját!