BACCHUS - a TE helyed Badacsonyban!

Nefelejcs apartman

nefelejcs apartmanA Nefelejcs apartman azoknak jó választás, akik örülnek egy saját, Balatonra néző kerthelyiségnek, ami ráadásul a Badacsony hegy "szoknyáján" helyezkedik el, rálátással a híres bazaltorgonákra.

Mintha egy mediterrán villa kertjében találnánk magunkat: vadszőlővel befuttatott nádfedeles kiülő, kerti grill, napozó-pihenőágyak, vízköpő, madáritató, leanderek, enciánok, levendulaillat... Sajnos a ritkaságnak számító két atlaszcédrus fánkat betegségük miatt néhány éve ki kellett vágatnunk. A szívünk szakadt meg!

Kérje árajánlatunkat! - Foglalja le most apartmanját! 

 

 

 

 

 

 

Elhelyezkedés, méret és férőhelyek

A főépülettől csak pár lépésre elhelyezkedő, földszintes Nyári lak egyik szélső apartmanja. Az udvari autóparkolóból néhány lépcsőn át jutunk fel a lakás saját teraszára, ahonnan privát bejáraton át léphetünk egyből a nappaliba. A kizárólag ehhez az apartmanhoz tartozó kerthelyiség is a teraszról közelíthető meg, néhány lépcsőn kell csak fellépni, de annál szebb a kilátás, minél magasabbra jutunk ;) Lakótér 50 nm, kert 70 nm. Ezen a szálláson összesen 4 főt tudunk kényelmesen elhelyezni: 2 főt a hálóban + 2 főt a nappaliban.

A szobákról

A nyáron is kellemes hőmérsékletű, légkondicionált hálószobában franciaágy (160 cm széles), a nappaliban pedig kétszemélyessá alakítható, kényelmes, matracos kanapé szolgál fekhelyül. A szobák vintage és shabby chic stílusú bútorokkal vannak berendezve, barátságos, vidékies hangulatot tükröznek. Az apró virágos, kék kiegészítők kedvenc kis növényünket, a nefelejcset idézik. A ruhásszekrény a folyosón található, akasztós és polcos részekkel, vállfákkal.  A tiszta levegőn, a csendes, nyugodt környezeten és a kényelmes fekhelyeken kívül antistressz-párnák teszik teljessé a pihenést. A hálószoba ablakán redőny található.

Galéria

Nappali

A nappali óriás ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Étkezős, jól felszerelt kis konyharész (4 fős étkezőhely, egylapos indukciós főzőlap, hűtőszekrény kis fagyasztórésszel, mikrosütő, kenyérpirító, vízforraló, (kávé-teafőző kérhető), mosogató, tányérok, poharak, csészék, evőeszközök, főző- és tárolóedények, konyhai textíliák, tisztítószerek, takarítóeszközök), síkképernyős TV, valamint egy kétszemélyes fekhellyé alakítható kanapé található ebben a helyiségben. A meleg nyári napokon egy nagy teljeítményű ventillátort készítünk be vendégeinknek, hogy itt is pihentető legyen az alvás. A nappali kert felőli ablakain redőny található, a Balatonra néző óriás ablakfelületre pedig napfénygátló rolók kerültek.

Fürdőszoba

Az apartmanhoz tartozik egy saját fürdőszoba, mosdóval, zuhanykabinnal, külön nyíló WC-vel, beépített szagelszívóval. Vendégenként 1 db fürdőlepedőt és 1 db arctörlőt, valamint apartmanonként 1-1 db kéztörlőt és kádkilépőt biztosítunk. Folyékony szappan, tusfürdő, hajszárító, páraelszívó berendezés, ruhaszárító állvány, külön fűtési lehetőség, valamint WC papír, légfrissítő, tisztító- és takarítószerek állnak rendelkezésre.

Panorámaterasz

A lakrésznek egy kisebb saját, a többitől némileg szeparált, balatoni panorámás terasza van, az egyedi kerthelyiséggel kibővítve. Napozóágyak, napernyő, étkezőhely szolgálják a teljes kikapcsolódást.

Kérje árajánlatunkat! - Foglalja le most apartmanját!