Rólunk

A badacsonyi hegyoldal csodálatos panorámájú részén, szőlőskertek ölelésében, a központtól csak 10 percnyi gyaloglásra található mezőszegedi Szegedy Georgina egykori villája. Ez az impozáns épület ad otthont a vendégek által csak "BACCHUS"-ként emlegetett BACCHUS APARTMAN - BORBARLANG VINOTÉKA vendéglátóhelynek.

 

A Tompos család és munkatársaik 1988 óta, vagyis már 30 éve kényeztetik a betérőket finom falatokkal és még finomabb badacsonyi borokkal. Borozgatni vágyó vendégeinknek többfajta kimért badacsonyi bort kínálunk a hagyományos, boltíves PINCEBOROZÓBAN, vagy kedvükre válogathatnak a villaépület másik, több mint 100 éves pincéjéből kialakított BORBARLANG VINOTÉKA pazar palackos bor választékából. Napsütéses napokon a hely legkedveltebb része a PANORÁMATERASZ, ahonnan nem csak a Balatont látni (Siófoktól Balatonmáriafürdőig), hanem a híres bazaltorgonákat is. A BORBARLANG VINOTÉKA borszaküzlet illetve a minden igényt kielégítő, különlegesen berendezett GEORGINA APARTMAN egész évben a vendégek rendelkezésére áll, míg a NEFELEJCS, RÓZSA és LEVENDULA APARTMANOK áprilistól októberig várják a pihenni vágyókat.

 

Szállóvendégeink részére házi finomságokból összeállított bőséges reggelit kínálunk egész évben, májustól szeptemberig pedig -előzetes megrendelés alapján- meleg vacsorát is biztosítunk. A hagyományos magyar konyha technológiáját és házias ízeit képviseljük, mindemellett megpróbáljuk a mai trendeket követő vendégek kívánságait is kielégíteni. Szívesen használunk helyi, friss, idényjellegű alapanyagokat: ajánlatunkban mindig szerepel néhány halétel, hidegtálainkon a környékbeli gazdák kecskesajt-féleségeit és mangalica termékeit kínáljuk és szüret idején a pincén kívül természetesen konyhánkból sem hiányozhat a badacsonyi szőlő. A felhasznált fűszernövényeket saját kiskertünkben nevelgetjük, mi magunk készítjük a bodza- és levendulaszörpöt, tesszük el a lecsót, befőtteket, dzsemeket.

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Borbarlang Vinotéka: borvásárlás palackozott badacsonyi és környékbeli, valamint kimért badacsonyi borokból; muzeális borászati tárgyak kiállítása

  • Bacchus Apartmanok: szállás 2 fő, 4 fő, és 3 x 3 fő részére

  • Programszervezés

  • Saját parkoló, autók és biciklik részére

  • Szerszámok kerékpárok apróbb javításához

  • Gyermekjátékok

  • Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, SZÉP (Kártya)

  • Badacsony Régiós Kártya és Balaton Card elfogadóhely

NYITVA TARTÁS:

Borbarlang Vinotéka: egész évben, naponta 10-18-ig

Apartmanok:

  • Georgina, Balatoni panoráma stúdió (The Beach House): egész évben

  • Nefelejcs, Rózsa, Levendula: március közepétől - november közepéig

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

Tompos  Zsolt
Tel: +36 87-531-031, +36-20-353-3389, +36 30 296 4188
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.