Díjaink, elismeréseink: 

 
 
 
A Booking.com által indított, szálláshelyek nemzetközi versenyében 2016-ban a BokingsBest  tízes VILÁGRANGLISTA 3. helyét értük el Apartmanok kategóriában, és 10. helyen végeztünk az összesített Globál kategóriában, egyedüli magyarországi szálláshelyként. Ez utóbbi okán jogosultak vagyunk viselni a "The Best Stays on Earth - A világ egyik legjobb szálláshelye" címet. 
 
 
Az Egyedi, nívós szállások exkluzív szállásajánló oldalon 2017-ben egyike voltunk azon 10 szálláshelynek, melyek kiérdemelték "Az Év Nívós Szállása" elismerést.
 
 
2017-ben és 2018-ban "Az Év Kutyabarát Helye" országos versenyben "Az Év Kutyabarát Panziója/ Vendégháza" címet szálláshelyünk nyerte el (azóta nem indultunk ezen a megmérettetésen, tered adunk más versenyzőknek is ;) )
 
 
Családi vállalkozásunkat -a turizmusban nyújtott munkánk elismeréseként- Badacsonytomaj Város Önkormányzata 2007-ben "Badacsonytomaj Turizmusáért" díjjal tüntette ki.
 
 
 
 A nálunk megszállt vendégek visszajelzése, értékelése alapján elért pontszámaink:
 
 
Booking.com és Szállás.hu foglalási oldalakon évek óta folyamatosan 9,9 pontot érünk el a lehetséges 10 pontból. Mindkét oldalon 100 feletti az értékelések száma.
 
A Tripadvisor szolgáltatás ajánló-értékelő felületen az elérhető maximum, vagyis 5.0 pontos az értékeléseink átlaga (jelenleg 25 feletti élménybeszámoló olvasható ott).
 
A Google-n megtalálható több mint 80, rólunk alkotott vélemény alapján 4.9 pontunk van, és a Facebook oldalunkon is majdnem 80 vendégünk átlagban szintén 4.9 pontra értékelt bennünket. Ezen a két felületen is max. 5 pontot lehetséges elérni.